ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ
Η επιχείρηση ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στο Πέραμα εμπορεύεται εκκλησιαστικά είδη και λειτουργεί από το 1998. Πρόκειται για την εξέλιξη της εταιρείας ΕΜΜ. ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ, που λειτουργούσε από το 1973, συνεχίζοντας μετά το θάνατο ενός από των αδελφών και τη διάλυση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ, που ιδρύθηκε το 1960. Η ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ είναι μία σύγχρονη επιχείρηση που ασχολείται με το εμπόριο κυρίως εκκλησιαστικών ειδών και τεχνητών ανθών. Η μεγάλη πελατεία μας οφείλεται στην εξαίρετη φήμη μας, που αποκτήσαμε κατά την πολυετή λειτουργία της επιχειρήσεως μας, συνεχίζοντας τη δημιουργική και πάντοτε ανοδική πορεία των εργασιών της εταιρείας «Αφοί Σμυρνιούδη», που ξεκίνησε το 1960.
Η εταιρεία μας συνεχίζει πάντοτε με επιτυχία και ανοδική πορεία τις εργασίες παραγωγής διαφόρων εκκλησιαστικών ειδών, όπως καρβουνάκια, μοσχολίβανα, λουμίνια για τα καντήλια και άλλα είδη που θα δείτε στην ιστοσελίδα μας. Με στόχο τη μεγαλύτερη αύξηση των εργασιών μας και την εξυπηρέτηση πελατών μας εξωτερικού και εσωτερικού, προμηθεύοντάς τους με προϊόντα καλής ποιότητας και με λογικές τιμές, ξεκινάμε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, χονδρικώς και λιανικώς, από 100 γραμμάρια μοσχολίβανο μέχρι όσα κιλά θέλετε, από 1 μασούρι καρβουνάκια μέχρι όσα πακέτα θέλετε, από ένα κηροπήγιο μέχρι και ολόκληρο τον εξοπλισμό μιας εκκλησίας, σε είδη επίχρυσα, επάργυρα, καντήλια κρεμαστά ή επιτραπέζια, εικόνες, εικονοστάσια, κ.λπ. Θα είναι μεγάλη ευχαρίστησή μας να σας βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση ενός τάματός σας προς κάποια εκκλησία και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για την πράξη σας αυτή. Εάν ενδιαφέρεστε για προϊόν που δε διαθέτουμε εμείς, μπορούμε να σας υποδείξουμε τρόπο να το προμηθευτείτε σε εξαιρετική ποιότητα και στην πιο λογική τιμή.
Ήδη από το 1998 εμπλουτίσαμε την ποικιλία των προϊόντων μας σύμφωνα με τις ανάγκες τις εποχής, όπως παραφινέλαιο, λάμπες, καντηλοκέρια, καντήλια, λιβανιστήρια μπρούτζινα και κεραμικά. Η υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας, τόσο αυτών που παράγουμε, όσο και των εισαγόμενων καθώς και οι αρίστης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς. Προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε σε όλη την Ελλάδα, σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ρωσία, Κύπρο και Ισραήλ. Ανάλογα με το μέγεθος των παραγγελιών διαμορφώνεται και ο τρόπος παράδοσης που γίνεται είτε από εμάς, είτε μέσω πρακτορείου, είτε πρατηρίων μας.
Στην περίπτωση που εσείς κατασκευάζετε χειροποίητα θρησκευτικά αντικείμενα, σας γνωστοποιούμε ότι ενδιαφερόμαστε να τα αγοράζουμε από εσάς με δικό σας ή, αν δεν έχετε, με δικό μας τιμολόγιο, αρκεί αυτό που κατασκευάζετε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πελατείας μας.
Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα μας κατά παραγγελία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί να πηγαίνει εκεί η μεταφορική εταιρεία DHL ή το ταχυδρομείο.
Με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, τις λογικές τιμές μας και με στόχο πάντοτε την εξυπηρέτηση των πελατών μας πετύχαμε την τόσο καλή φήμη και τη συνεχώς ανοδική πορεία της επιχείρησής μας, γι' αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα, αν μας αναθέσετε κάποια παραγγελία σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου, ή φαξ και κάντε την παραγγελία σας.